Fotokurs 11. april

Mange har en fotorik påskeferie bak seg og stadig vekk er det familiebegivenheter eller høytider som man ønsker å forevige. De fleste av oss har nå lagt speilrefleksen på hylla og lar mobilen gjøre jobben, men selv om mobilen teknisk sett er blitt imponerende bra både med skarphet, fargegjengivelse og øvrig teknikk, er det en ting som står fast: Bildet blir aldri bedre enn øyet som ser og fingeren som knipser! Erfaringen mange har er at alle de gode motivene og festlige situasjonene som ble knipset, ikke er like gode og festlige når man sammen med andre skal beskue resultatet i ettertid.

Sted: Ynglingeforeningens lokaler, onsdag 11. april kl. 12.00

Påmelding skjer som vanlig ved innbetaling til vår konto nr. 3930.02.59263 i vår sponsor-bank Sparebank1-NV innen mandag 09.04. Innbetalingen merkes med fullt navn!

Enkeltdeltakere kr.150.- pr. person. Par-rabatt hvor den ene bare betaler kr. 120. -   For ikke -medlemmer er prisen kr. 225. -, når det er plass, - og det er det som regel!

Husk å ta med egen oppladet telefon!

Ellers har kursgruppen planlagt ett oppfølgende kurs om arkivering av bilder og bruk av billed-materiale i forbindelse med produksjon av album, slektsbøker og annet skriftlig material.

Forutsetningen er at mange nok melder seg på. Vi gir nærmere informasjon om dette i neste uke.

Arrangementsdetaljer

Starttidspunkt 11.04.2018 12:00
Sluttidspunkt 11.04.2018
Del